返回列表 發帖
不会把!如果你相信我,我可以给你测试一下。

回復 45# 99BB

看来最近的CN Phone问题多多。

不会把!如果你相信我,我可以给你测试一下。
角色 發表於 2012-10-5 21:22

如果師兄方便的話, 請替我測試一下.

請收pm

回復  99BB

看来最近的CN Phone问题多多。
角色 發表於 2012-10-6 11:22

Sure

Sure
wingchai 發表於 2012-10-7 21:01

如果重係時得時唔得,真係要考慮開過一個號, 不過其他間間都好貴, 新世界又用唔到ata

如果重係時得時唔得,真係要考慮開過一個號, 不過其他間間都好貴, 新世界又用唔到ata ...
99BB 發表於 2012-10-7 21:16

http://www.telecom-cafe.com/foru ... &extra=page%3D1

我用佢行VPN先,都ok. 不過comnet phone 好像有很多問題,人多左.

回復 48# 99BB

没有问题。

我用佢行VPN先,都ok. 不過comnet phone 好像有很多問題,人多左.
wingchai 發表於 2012-10-7 21:43

你係用部電話有vpn駁番香港去用嗎, 這樣不會時得時唔得吧

回復 52# 角色

謝謝

99BB 發表於 2012-10-7 22:00

係呀,試下先.全24開.睇下之前點.現在都ok.

回復 54# 99BB

是过没有问题,可以在我的Siemens IP Phone注册,能打出打入。

回復  99BB

是过没有问题,可以在我的Siemens IP Phone注册,能打出打入。
角色 發表於 2012-10-7 22:15

Siemens IP Phone 係無線?.有無相睇下,謝.

回復 57# wingchai

是DECT phone,跟Panasonic的DECT Phone一样:

http://www.cordless-phones.uk.com/

99BB 發表於 2012-10-7 22:00

今日返大陸沒有時問試,只教左老人家用.老人家好快明白.有時voip戓vpn如對像是年靑人戓老人家,真是不同的.個人經驗

回復  wingchai

是DECT phone,跟Panasonic的DECT Phone一样:
角色 發表於 2012-10-7 22:21

成千幾