返回列表 發帖

原來 Tor 成個 project 都係由美國政府既 FOIA 資助

https://www.zerohedge.com/news/2 ... rt#comment-11263318

阿爺可能封吾到,不過美國既 NSA / CIA 會睇曬。其實早排響部 Android 度 upgrade 個 Tor 已經覺得奇怪,佢要求知到我電話既 hardware no. 同所有通訊記錄。我唸,除非要起我底,如果吾係開發者要 E D 資料冇用架喎。

我用过了,是超超慢!!!如果不会VPN,那么只有它了!!!

其實我懷疑 V2Ray 都係差吾多既野,不過贊助人係阿爺。起碼佢任人用既 server 居然可以響北京,而到今日都未畀人封真係有 D 令人難以置信。

如果是重要的东西,那么只好用IPSec industry standard了。

其實我懷疑 V2Ray 都係差吾多既野,不過贊助人係阿爺。起碼佢任人用既 server 居然可以響北京,而到今日都 ...
milanolarry 發表於 2018-3-2 15:55

你说Server在北京,但是我看过在美国,是否有搞错呢?

你说Server在北京,但是我看过在美国,是否有搞错呢?
角色 發表於 2018-3-2 16:16

我吾係講 host v2ray 個 server,而係 android 既 v2ray clinet (Actinium),佢有一個 default 既 v2ray server,人人都可以用黎翻牆,果個 server 過去幾年都一直響北京。起碼二、三年前由我初接觸 v2ray 直至上年,個server都係響北京。E 樣野其實我上年響 e 度到提過。攀牆既 server 居然可以存在響北京幾年都吾畀人封你話出奇吾出奇?

我搞错了!我以前说是v2ray.com (网站),你说的default server。我的Server在香港。