返回列表 發帖
wingchai 我現在用香港asterisk server login cmphone 大陸sip phone vpn 香港login asterisk
server 打電 ...
scottlio 發表於 2012-10-8 09:50

請問你怎sip phone vpn 香港呢,  你用邊種路由, 可以選擇邊個ip經vpn嗎, 謝謝.

回復 50# scottlio

謝謝

收到部機, 但係settings個網頁係英文, 無語逜選擇, 點解唔同o既, 又係同你果間買的

回復 64# scottlio

無呢個選項啊,

回復 66# wingchai

http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=16114508212

呢間買的, 見到你都在呢間買先去買

在設定度見唔到有管理呢個選項

other 有無
scottlio 發表於 2012-10-9 10:59

無呀, 個firmware version可能唔同

係2009年的

回復 70# scottlio

英文中文無問題, 但係中文好似係有多些選項

和賣家溝通過, 原來我的是舊fireware, 通常發貨前會升級,但忘了, 他們不願放固件出來給我升級,要我發回去,他們替我升級, 升好後發回來. 運費他們負責.

回復 74# scottlio

結果佢都肯放個rom出黎, 重遠程幫我升級. 現在好了. 係最近的firmware.
我估賣168果隻, 升級呢個rom都係一樣.

回復 76# wingchai

本來用其他的, 講講下就斷截禾虫, 換做G729就好些

回復 78# wingchai

都未番香港, 無得set vpn. 現在整緊個路由行番茄有pptp的, 原來的版本得openvpn

回復 82# 角色

正常啊, 這兩天cmphone很正常, 用了兩個account, 一個用ata, 一個用dgp301. 都好正常, 無斷過線,亦無打唔到電話.

cmphone 雨過天清.

回復 85# SuiYan

前陣子洗過機, 找不到了,不好意思