返回列表 發帖

買左部的voip phone 用comnet phone ,但吾識set 音頻

因為新手完全吾知點做,打出打入沒有問題,但用音頻就吾得

你说的音频,是指DTMF吧!

你用in-band看看。

你买了多少钱?在哪里购入?一般电话机放在哪里呢?

THANKS
我買左 250蚊 是二手的 在夜冷店找到的得一部
無用一般電話機,只可以用這個機頭
當然無obi 可以用全統機電話機

可能不匹配。

已經ok 了.去DTMF set relay 就可以
[attach]2275[/attach]

哪里有DTMF Relay呢?

[attach]2276[/attach]
有三個mode

其他两个我都知道,我估计DTMF_RELAY mode is equivalent to DTMF Inband mode.

出事 COMNET 另外的A/C 打吾返 去我用的VOIP PHONE

回復 9# leewe

是不同的account number吗?

我和其他朋友的ComNet Phone都可以互打。

不同A/C ~~用其他手機打入,又沒有問題 咁先奇,我之前都無TEST 過COMNET 的另外A/C 打吾打得入,我不在家中,睇來要回家先可以再SETTING過

原來要先打返852  ~~~~~~~~

回復 11# leewe

你两个Accounts是否能用ATA呢?我怀疑你的手机的IP address有变动,导致出问题。