返回列表 發帖
好似谷歌咁!太灑脫,留低我地一班港燦唔翻牆就要用埋D百度服務,用到真係想死咁!嗚嗚!
所以都係…小心D 好…

不過依個真係幾好咁樣!夜D 翻宿舍再試!嘻嘻

今朝试试速度,不过有D下降呢!

上图经日本。

上图经公司PCCW嘅商业线路(得5Mbps)。行PPTP

啱啱查到:BB100行PPTP
速度如下

依个係俾钱,不过出口美国:

过咗30分钟后:BB100
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

过咗30分钟后:PCCW

依个最快,不过唔行VPN=no YOUTUBE

再来一个JPN
睇唔到个LATENCY

上面嘅test係我部pc经过usb无线上网卡连个buffalo wirelless router working as AP跟住连个MikroTik R750出条中国电信PPPOE线路,经/不经VPN结果。
PCCW个latency好好多,不过速度有反复。
测试时间 09:30-10:10

中移動的寬帶要配 HGC 先正架。
我以前香港用 HGC ,大陸用中移動寬帶。 快到飛起。
cheap - cheap 配。負負得正!

俾多一个有线网络行一条10Mbps中国电信商业线路:

中移動的寬帶要配 HGC 先正架。
我以前香港用 HGC ,大陸用中移動寬帶。 快到飛起。
cheap - cheap 配。負 ...
blizzard2 發表於 2013-3-26 10:53

唔好意思,打错咗!係中国电信啦!

用10Mbps商业中国电信线路softether VPN,快好多。